Sthlm Nördmarknad: En Fantastisk Mässa för Geeks och Fantasiälskare

Nu vet jag inte ännu om Stockholms Nördmässa kommer arrangeras i år igen – men jag antar det och har fångat upp följande info från förra året:

Sthlm Nördmarknad är en geekmarknad som samlar över 100 försäljare. Denna storslagna mässa ägde rum den 3 juni 2023 mellan kl. 11:00 och 17:00 på Solnahallen, Ankdammsgatan 46 i Solna.

Här är vad du kan förvänta dig på Sthlm Nördmarknad:

  1. Fantastiska Produkter: Mässan erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive böcker, smycken, brädspel, LARP (live action role-playing), serier, TV-spel, merchandise, heminredning och mycket mer. Temat är huvudsakligen fantasy, sci-fi och asiatiska föremål såsom manga och cosplay2.
  2. Geekkultur: Sthlm Nördmarknad är mötesplatsen för alla som älskar drakar, älvor, fantasy, cosplay, manga, anime och andra liknande intressen. Här samlas likasinnade för att dela sin passion och upptäcka nya skatter3.
  3. Community och Gemenskap: Mässan skapar en unik gemenskap där besökare och utställare kan interagera, utbyta idéer och skapa minnen. Det är en plats där du kan vara dig själv och omge dig med andra som delar din entusiasm för det fantastiska och det nördiga.

Sthlm Nördmarknad är en dag fylld av äventyr, kreativitet och spännande möten. Oavsett om du är en erfaren geek eller nyfiken nybörjare, kommer du att hitta något som lockar ditt hjärta och fantasi på denna fantastiska mässa. Missa inte chansen att utforska den magiska världen av Sthlm Nördmarknad!

Förhoppningsvis får vi se Stockholms Nördmässa även 2024 – och mässan är med i översikten. Stay tuned!

Bilden och stora delar av texten har skapats automatiskt av Copilot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait