Författare – vill du synas här?

Allabokmassor.se är till för att sprida information om bokmässor och bokmarknader, men inga bokmässor eller bokmarknader är särskilt intressanta utan författare. Därför vill vi samla alla författare som gärna ställer ut på bokmässor.

Är du intresserad av att synas under menyvalet FÖRFATTARE så skicka ett mail till info@allabokmassor.se och skriv fullständigt namn + länk till din hemsida (alternativt social mediakanal).

Missa inga nyheter om bokmässor – prenumerera på vårt nyhetsbrev. Utskick en gång i månaden.

2 Kommentarer on “Författare – vill du synas här?

  1. Jag skriver drama/feelgood där jag utsätter mina karaktärer för dilemman. I min senaste bok Ur sprucken jord, rör sig handlingen omkring en jordbävning i Grekland och vi följer en flicka med styrka och hennes räddare.
    Nu skriver jag på en uppföljare.
    Jag har tidigare varit lärare på Karlskoga folkhögskola i naturkunskap och samhällskunskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait