Så var Angereds Bokmässa

Den 4:e maj var jag med som utställare på Angereds Bokmässa och jag kan bara konstatera att det var ännu en gång en fantastiskt bra mässa.

Mässan håller till på Blå Stället, Angereds kulturhus nummer ett. Det är centralt i Angered och det märks att det är många av de boende som tycker det är en mässa väl värd att besöka. Den första timmen var det, som det så många gånger är på mässor, lite färre besökare – men det ändrades snabbt.

Redan från start är det hög energi och det märks så tydligt att de som arbetar med mässan gillar det de gör. Det är extra kul när det finns mycket glädje redan från start och imponerande att alla orkar hålla i under hela mässdagen.

Jag höll även en kortare föreläsning på författarscenen. Att få möjligheten att prata om mina böcker på scen är något jag alltid uppskattar, och på Angereds Bokmässa finns alla möjligheter. Det pågår så mycket samtidigt och det finns flera scener, workshops och mycket annat. Blå Stället bubblar av kultur och kreativitet under timmarna som mässan pågår.

Angereds Bokmässa kommer tillbaka nästa år och förhoppningsvis får jag en chans att vara med då också.

Har du varit med på Angereds Bokmässa någon gång?

Magnus Carling, maj 2024

Läs mer om Magnus Carling här.

Gillade du inlägget? Missa inte kommande – skriv upp dig på vår e-postlista:

Missa inga nyheter om bokmässor – prenumerera på vårt nyhetsbrev. Utskick en gång i månaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait