Eva Moberg om sin upplevelse på Louis de Geers Bok- och Poddfestival 2024

Jag heter Eva Moberg och kommer nu givetvis att vara partisk eftersom jag älskar min hemstad, Norrköping.

Men Bok- och Poddfestivalen fanns:

 • i en vacker lokal
 • bredvid Motala Ström
 • relativt nära Resecentrum
 • mycket välbesökt, detta år två
 • välplanerad
 • generös med scentid, även för oss som inte är megakända
 • full av kända författare

BRA ATT VETA:

 • Planera ditfärden ännu bättre än jag gjorde. Betänk att det är i kalla och hala januari. Bakre vindrutetorkaren på min bil gick helt enkelt av pga väderleken. Fruset slaskregn från dagen innan.
 • Att parkera en hel dag så centralt är dyrt.
 • Ha inte dumt mycket vatten i din tulpanvas (som jag hade). Det läckte genom påsen och allt.
 • Ställ ingen kaffemugg på ditt bokbord. Det gjorde jag. Torka upp och le, del 2.
 • Om möjligt och om det passar dig: Låt någon intervjua dig på scenen, ifall du har scentid. Min förläggare Melker Garay tipsade klokt om det. Jag, som fd teatermänniska, tycker att det är trist att stå ensam på scenen.
 • Boka tidigt så att du får ett fint beläget bord. Jag tilldelades god utsikt över både trappa och scen.
 • I år kostade det 2500 kr att vara utställare med bord, så det behöver du ta med i din budget. Jag tyckte dock att upplevelsen var värd varje krona. Jag behövde ju inte heller bekosta tåg och hotell.

LITE OM MIG: Min debutbok ”Kärlek utan munskydd” kom ut 2022 och senare i år ska jag ge ut en kuslig thriller i norrländsk miljö. Jag arbetar som lärare samt studerar till handledare för nya lärare på Linköpings universitet. Har även en bakgrund som skådespelerska och kulturjournalist. Varmt välkommen att vara min vän på Linked-In. Allt gott till dig!

DET BÄSTA VAR ALLA HÄRLIGA MÖTEN UNDER HELA DAGEN!

Några av dem ser ni nedan.

Även LocalHero- En podd om eldsjälar och förebilder rapporterade från dagen och jag kan varmt rekommendera dem.

Ingrid Ljungström

Melker Garay

Mia Landell

Angela Rizzo och i bakgrunden min mässgranne Erica Eklund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait